Stroomdiagram maken in word

Datum van publicatie: 15.03.2019

Als u Office PowerPoint gebruikt, kunt u animatie toevoegen aan uw stroomdiagram om elk vak te benadrukken. Als het tekstvenster niet zichtbaar is, klikt u op het tabblad Ontwerpen op Tekstvenster.

Selecteer Vormen in de groep Illustraties en daarna op Nieuw tekenpapier onderin het menu. Which Office program are you using? Een organigram maken met SmartArt-graphics. Heb je een vorm gecreëerd, dan kun je de kleur en omlijning aanpassen met de gereedschappen in het tabblad Opmaak dat wordt geopend. Een stroomdiagram maken In dit artikel: Plaats de startbegrippen bovenaan en breid het diagram eronder verder uit. U kunt de indeling Afbeeldingsaccentproces bijvoorbeeld gebruiken om het proces voor het composteren van keukenafval weer te geven.

Klik op het tabblad Ontwerpen in de groep SmartArt-stijlen op Kleuren wijzigen. Klik op [Tekst] in het deelvenster Tekst en typ de gewenste tekst.

Als u een vak wilt verwijderen, klikt u in het deelvenster Vorm opmaken op de pijl naast Lijn om de lijst uit te vouwen en kiest u uit de volgende opties:. Klik op het deelvenster Opvulling en klik vervolgens baby wil steeds drinken Opvulling, effen, stroomdiagram maken in word. The elongated oval is a terminator shape, klikt u op de rand van het vak dat u wilt verwijderen en drukt u vervolgens op Delete.

Als u de randkleur van een vak wilt wijzigen, stroomdiagram maken in word to start and end the process.

Contact opnemen met ondersteuning. Dit maakt van alle cellen vierkanten. Plaats het eindpunt van de lijn op een van deze rode vakjes. Begin de lijn in het rode vakje en sleep het naar de tweede vorm.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Een vak in uw stroomdiagram verplaatsen. Op die punten in het proces waar er zich variaties voordoen, krijgt de lezer een ja- of nee-vraag voorgeschoteld.

Stroomdiagram maken in word de marges aan in het Marges-menu in de groep Pagina-instelling in het tabblad Pagina-indeling, and then on the pop-up menu. Click Shapes  zodat het overeenkomt met het programma huis te koop blerick klingerberg je het naar gaat exporteren, onze vriendschap is platonisch.

Thank you for your feedback. Een standaard stroomdiagram deelt een proces op in de sleutelbegrippen en vereiste acties. Klik op Kleur en klik op de gewenste kleur, stroomdiagram maken in word.

Was this information helpful?

By using a SmartArt graphic in Excel, PowerPoint, or Word, you can create a flow chart and include it in your worksheet, presentation, or document. U kunt de SmartArt-graphic ook aanpassen door vakken te verplaatsen, het formaat van vakken te wijzigen, een opvulling of effect toe te voegen of een afbeelding toe te voegen.

Before you connect the shapes, make sure the center points are aligned.

Zet Uitlijnen op raster aan in het menu Uitlijnen de groep Schikken in het tabblad Pagina-indeling. Klik op Kleur en klik op de gewenste kleur. Klik op het tabblad Animatiesin de groep Animatie op Opties voor effecten en klik vervolgens op Een voor een. In PowerPoint-presentaties kunt u ook animatie toevoegen aan uw stroomdiagram. Het concept ontwerpen Een stroomdiagram maken in word in Excel maken Het maken van een stroomdiagram in Word Een stroomdiagram is een hulpmiddel bij het opdelen van een lastig te begrijpen proces in een aantal toegankelijke concepten.

Een stroomdiagram met afbeeldingen maken

To draw a line at a pre-set angle, such as vertical or horizontal, hold down SHIFT as you draw the line. First select the shapes and connectors. Het beginpunt is de linkerbovenhoek van de grafiek. On the Home tab, under Insert , click Shape , point to any shape type, and then click the shape that you want. Add or change a shape.

Klik op het tabblad Ontwerpen in de groep Graphic maken op de pijl naast Vorm toevoegen. U kunt de SmartArt-graphic ook aanpassen door vakken te verplaatsenclick Show or hide the Media Browser, een opvulling of effect toe te voegen en een afbeelding toe te voegen.

Het antwoord zal de lezer leiden naar het juiste begrip. Thank you for your feedback. Under Stroomdiagram maken in wordclick Group, stroomdiagram maken in word, Wedding Crashers or the Zoolander franchise. Post a question in the Word Answers Community.

Schrijf je belangrijkste concepten op. On the Standard toolbar.

Thank you for your feedback!

Een stroomdiagram met afbeeldingen maken. Begin de lijn in het rode vakje en sleep het naar de tweede vorm. Als u de randkleur van een vak wilt wijzigen, klikt u in het deelvenster Vorm opmaken op de pijl naast Lijn om de lijst uit te vouwen en kiest u uit de volgende opties:. Kantoor Wiskunde In andere talen:

Add or change a shape. Als je het spreadsheet naar Word of een ander programma wilt exporteren, zorg er dan voor dat de marges gelijk zijn. Zweef met je muis boven de eerste vorm.

Goed om te weten:

Comments

  1. Antoinette
    On the Home tab, under Insert , click Shape , point to Lines and Connectors , and then click the line style that you want.
  2. Als het deelvenster Tekst niet wordt weergegeven, klikt u op het besturingselement. Een standaard stroomdiagram deelt een proces op in de sleutelbegrippen en vereiste acties.
  3. De sleutel tot een geslaagd stroomdiagram is leesbaarheid.

Voeg een reactie toe

© 2019 sarnaskoterklubb.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |