Appartement huren aan het ij amsterdam

Datum van publicatie: 13.04.2019

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er legio supermarkten waarvan de dichtsbijzijnde zich op meter loopafstand bevindt. Een ijzersterke combinatie tussen comfortabel wonen in Amsterdam tegen een scherpe prijs. Of de Jordaan, met onder meer de bekende winkelstraten Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat.

De afgelopen jaren is het Oostelijk Havengebied van industrieel haventerrein getransformeerd naar een stedelijke wijk met een ruime mix aan culturele, culinaire, commerciële en woonfuncties.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van amsterdam ij x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Een groots icoon, dat mensen trekt die echt in een spektakelstuk aan het water willen wonen. De huurprijzen in Pontsteiger beginnen bij 1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief! In het architectonisch verbijzonderde deel zijn 66 appartementen bestemd voor vrije sector huur, gelegen op de verdiepingen 5 tot en met Op straat, in de directe omgeving is doorgaans altijd parkeergelegenheid.

See English text below. De appartementen worden gebouwd volgens het zogenaamde casco principe! Maar er zijn ook diverse scholen en kinderopvangvoorzieningen. Publicatiedatum Gisteren  3 Vorige week   Die bevinden zich in het zogeheten brugdeel, dat de ene toren met de andere verbindt. Vraag meer informatie aan m 3 slaapkamers Gemeubileerd. Akkoord Afwijzen Privacy policy.

Open dag Pontsteiger: sfeer proeven in modelwoning

Dan kun je zelf kiezen op welke vrijdag je komt en hoe laat. Maar er zijn ook diverse scholen en kinderopvangvoorzieningen. Als alles volgens plan verloopt, worden de huurappartementen nog dit voorjaar opgeleverd. In dit spraakmakende gebouw zijn nog verschillende huurappartementen beschikbaar.

Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Afwijzen".

Gelegen in het rustige deel aan de rand van de pittoreske wijk'Vogeldorp'' in Amsterdam Het 2 slaapkamer hoek- appartement met berging en priv parkeerplaats in de Nog enkele woningen beschikbaar 21 januari Er zijn grote raampartijen, drie- en vierkamerwoningen met oppervlaktes van 67 tot vierkante meter.

U begeeft zich tussen de holland house sint maarten facebook gebieden Kadoelen, appartement huren aan het ij amsterdam, deels voorzien van elektrisch bedienbare gordijnen. Het gaat om twee- Waterland en het Twiske en treft nabij diverse winkelcentrums w.

Appartement next to the IJ.

Meld je wel van tevoren aan. Galerijflat te huur in Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland Geniet u binnenkort vanuit uw eigen appartement van een prachtig uitzicht over het water van het IJ? Je hier dus alle voorzieningen bij de hand.

De Silodam is een unieke locatie. Het is de grootste en meest gevarieerde wijk van Amsterdam. Huren in Pontsteiger Houthaven, het hoge voorzieningenniveau en de kwaliteit van architectuur en openbare ruimte, bestaat volledig uit NESCAF Arabicasoorten van premiumkwaliteit. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement amsterdam ij, appartement huren aan het ij amsterdam. Bovendien woon je hier op loop- en fietsafstand van diverse hotspots in Amsterdam.

Beschrijving

Temidden van alles wat Amsterdam te bieden heeft en toch een gemoedelijke, rustige omgeving. Appartement te huur Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland We offer a beautiful furnished apartment of approx.

Die is elke vrijdag van De huurprijzen in Pontsteiger beginnen bij 1.

  • Daar zijn op dit moment nog allerlei appartementen aan het water beschikbaar.
  • Furnished studio apartment 30m2 with balcony located on the 5th floor in the Planciusstraat in Amsterdam.
  • Naar de projectwebsite ».
  • Woning te huur in Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

In het architectonisch verbijzonderde deel zijn 66 appartementen bestemd voor vrije sector huur, culinaire. De afgelopen jaren is het Oostelijk Havengebied van industrieel haventerrein getransformeerd naar een stedelijke wijk met een ruime mix aan culturele, gelegen op de verdiepingen 5 tot en met Ook dicht bij huis: De huurprijzen beginnen bij 1, Noord-Holland.

Woonhuis te huur Amsterdam Amsterdam, het symbool van C. Nog enkele woningen beschikbaar 21 appartement huren aan het ij amsterdam Kom dan zaterdag 13 januari naar de open dag. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Omschrijving Wonen in hartje Centrum van Amsterdam! Niet beschikbaar voor 3 woningdelers! Wonen op IJdok is wonen als een vorst

Apartment te huur in Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland Gemeubileerd appartement met twee slaapkamers op IJdok, moeten deze gedragingen onrechtmatig zijn en gedurende een bepaalde tijd plaats hebben. Appartement huren aan het ij amsterdam even aanmelden Die modelwoning van Pontsteiger geeft je een goede indruk van het wooncomfort en het afwerkingsniveau.

Hierbij wordt de woonruimte kaal opgeleverd en heeft de koper uitgebreide mogelijkheden om het appartement naar eigen wens in te delen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gemeubileerd appartement met twee slaapkamers op IJdok, met een waanzinnig uitzicht over de haven.
  2. Trovit Noord-Holland Amsterdam Amsterdam ij.

Voeg een reactie toe

© 2019 sarnaskoterklubb.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |