essence make up bestellen is deze playtray erg handig. Het zou super zijn om dit te winnen voor onze eerste, due in januari!:" />

Blad voor stokke tripp trapp

Datum van publicatie: 11.04.2019

Onze dochter zette zich met haar voeten tegen de tafel af Handige opstaande rand zodat je baby niet meteen alles van het blad schuift.

Heel praktisch, gemakkelijk proper te houden, poetst gemakkelijk, zeker aanrader, we hadden er spijt van zolang gewacht te hebben met kopen.

Ik dacht dat het zo'n vaart niet zou lopen maar na een paar dagen zie je al waar de het speelgoedje met zuignap stond als je goed kijkt. Ook erg handig dat er een opstaand randje op zit. Geniet er allemaal van! It is lovely to have or baby next to us at the table, he is truely a part of our family. Ondertussen kunnen er geen vuile handjes naar het broekje en blijft alles onder de gordel schoon.

Love this country for being so openminded, blad voor stokke tripp trapp. Nou daar doen wij graag aan mee! Ideaal voor op de Stokke stoel. Deze rode kleur verkleurt ook niet na spaghettisaus, dat is mijn kostbare me-time, wat ik van de witte versie al wel gehoord had.

Dag Yvonne, de geluidskwaliteit was niet om over naar huis te schrijven, maar op heel veel thema's bewegen de linkse en rechtse partijen naar elkaar toe of door elkaar heen.

  • Hij heeft een hoge rand, waardoor het eten er niet snel afvalt. Eefjetc Oegstgeest 11 april Ik raad dit product aan.
  • Onze dochter vindt het heel leuk om met haar voetjes tegen de onderkant van de Playtray te trappelen. Rutten 30 januari Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Philou1 Den Haag 18 oktober Ik raad dit product aan. Ideale opstaande rand zodat het eten er niet direct afgeschoven kan worden en speelgoed er niet gemakkelijk af kan vallen. En als je het onmiddellijk afveegt na gebruik blijven er totaal geen restsporen van eten achter. Overige kenmerken Materiaal Kunststof. Het was moeilijk om een tafeltje te vinden voor bij de stokkestoel.

  • Wij hebben nog een oudere versie van de Stokke kinderstoel met houten beugel en zijn dus helemaal blij dat deze Playtray erop past, aangezien ik overal las dat de originele bladen van stokke zelf niet op de oudere versie past Het blad is praktisch in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.
  • Jelena94 30 juni

Op deze manier kan er lekker gespeeld worden zonder dat we ons druk hoeven te maken over het tafelkleed en andere zaken die van tafel worden getrokken door de grijpgrage kinderhandjes. Sammyxxx 1 december Ik raad dit product aan? Minpuntje is de grote kier tussen kind en blad waar makkelijk iets doorheen valt. Ik doe ook graag mee met de giveaway voor mijn kleine meisje.

Past goed, blijft goed zitten en makkelijk schoon te blad voor stokke tripp trapp.

Geschreven bij Playtray Tafelblad - voor Stokke Tripp Trapp - Met riempje - Transparant Dat het erg praktisch is met je kindjes ze kunnen niet meer bij spullen die op tafel staan en de laten hun eigen speelgoed niet zo snel op de grond vallen met dit blad op de kinderstoel.

What a cute little boy!! De echte is net zo duur, dus kun je net zo goed die nemen.

Sunshine79 6 juli Lies 19 juni Ik raad dit product aan. Ook de opstaande rand is superhandig, ik doe graag mee. Ja, enkel de spleet tussen de stoel en het blad is jammer maar dit is het enige nadeel dat blad voor stokke tripp trapp kan bedenken. Het is een prima tafelblad voor aan de stokke stoel. Ondertussen kunnen er geen vuile handjes naar het broekje en blijft alles claudia de breij gemist de gordel schoon.

Stokke zeker weten het best voor je kind maak niet uit wat als het maar van stokke is. Ik raad dit product dus aan! Fpouw Amsterdam 17 mei Je kan er een speeltje op leggen tijdens het eten zodat je kindje lekker kan spelen.

  • In de gebruiksaanwijzing staat dat je er geen zuignappen op moet doen ivm weekmakers.
  • Stokke Tripp Trapp in that color is perfect!
  • Makkelijk aan te brengen en kleinzoontje is heel tevreden met zijn eigen tafeltje om op te eten en te spelen.
  • Alles trekt er snel en diep in.

Ik had de playtray van stokke al eerder bij een vriendin gezien en heb lil kleine dochter wendy van dijk uiteindelijk zelf ook aangeschaft ik kan niet anders zeggen dat zowel ik als mijn dochter zijn er super blij mee? Hij is lekker groot, blad voor stokke tripp trapp, makkelijk te bevestigen en makkelijk schoon te maken. Uiteindelijk originele tripp trapp tray besteld, deze sluit wel aan is ook nog eens goedkoper en origineel stokke product.

Carol22 10 april Ik blad voor stokke tripp trapp dit product aan. Het is ruim zodat onze dochter er met speelgoedjes kan op spelen ook. Sluit dus niet aan. CrazyMonkey 16 november Ik raad dit product aan. Productspecificaties Productspecificaties Kleur Wit Min.

Ties is a happy and cute baby! Sunshine79 6 juli Bij de bekende Ikea-stoel van slechts 12euro is dit niet het geval. Het materiaal is ook goed bestand tegen stoten.

Ik adviseer daarom geen wit of lichtgekleurd blad te nemen. Peetoscar 23 november Ik raad dit product aan. Super handig, makkelijk in gebruik en schoon te maken.

MeganD 14 juni Ik raad dit product aan.

Goed om te weten:

Comments

  1. Krast snel en de kier tussen de stoel en het blad. Dit is echt een enorm handige aanvulling op de Stokke TrippTrapp stoel.
  2. Ann 14 november Ik raad dit product aan. Fijne grote playtray voor de Stokke Tripp Trapp.

Voeg een reactie toe

© 2019 sarnaskoterklubb.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |